Smart Shopping de Black Friday? Am The ANSWEAR! 5 sfaturi & more

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute

Oricât de mult aș vrea să fie toamnă pentru totdeauna, iarna se apropie și eu am mare nevoie de niște cizme noi. Am aruncat o privire pe gama variată de încălțăminte de firmă la reducere,dar mintea mea a rămas la cizmele Tommy Hilfiger pe care le voi urmări mai ceva ca un stalker! Sunt fix modelul la care visez de ceva timp, adică și classy și comode numai bune pentru sezonul rece când trebuie să ai și grijă cum și pe unde calci iar tocurile sunt un mare „nu”.

Apoi, cu gândul la petrecerile ce vor veni cândva (curând sper eu), vreau neapărat rochia de la Answear Lab. Are un model clasic, à la anii ’30 și totuși veșnic actual. Însă ce m-a cucerit a fost nuanța de verde care mi-a făcut inimioara să tresalte de parcă ar fi la vârsta iubirilor adolescentine (nu mai e niciun dubiu acum care e culoarea mea preferată).

Și tot de la Answear Lab am pus ochii pe un palton camel superb. E o piesă elegantă ce conferă oricui ce îl poartă un aer de Meghan Markle. Deci cum poate o fashionistă ca mine să nu vrea așa o piesă? În plus, e o piesă ce se poartă de multe sezoane încoace și slabe șanse să se demodeze, deci clar e și un smart buy ce se încadrează în noua mea filosofie de cumpărături.

Mai vreau neapărat un ceas, dar unul elegant. Așa că am ochit un ceas DKNY finuț precum o bijuterie perfect pentru zilele când va da Doamne-Doamne să revin la birou, dar și pentru un o petrecere tip cocktail. Amin!

Ah și ultimul obiect de pe lista de lucruri pentru mine e un pulover alb și pufos de la Mango. Îmi place tare mult pentru că are un are jucăuș și feminin datorită gulerului Peter Pan care, observ, revine puternic în tendințe. E tare, tare fain, nu se poate să îmi scape!

Nu poți vorbi, dar știu că mă aprobi în aceste alegeri!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35