Frumusețea înseamnă sănătate. Medicale Shop te ajută să le menții

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute

Și acestea sunt doar cele mai importante, desigur. Avem o mare responsabilitate față de clienții noștri.

Înainte de a avea propria afacere în acest domeniu, am fost și eu clienta altui salon și am simțit pe pielea mea (la propriu) cum nerespectarea normelor de igienă poate dăuna grav sănătății și frumuseții. Ce am pățit? După o vizită la manichiuristă m-am ales cu o pereche de negi de toată frumusețea și cu greu s-au făcut duși. Dar, asta e altă poveste pe care poate o s-o detaliez altă dată. Însă, vă dați seama, degeaba ai cea mai frumoasă manichiură căci negii vor strica tot aspectul!

Important e că de aici am înțeles ce nu trebuie să fac și ce responsabilitate mare am față de clienți. Așa că m-am pus să citesc legislația și am decis să o aplic întocmai. Și, mai ales, am decis să apelez la produse calitative care să mă ajute în acest demers.

În plus, am ales să implementez și câteva reguli suplimentare. De exemplu, plicul sigilat în care se află instrumentarul ce a fost sterilizat se desface întotdeauna în fața clientului. La fel, rola de cearceaf se întinde pe bancul de lucru tot în prezența clientului. Par lucruri mărunte, dar chiar sunt importante și fac diferența în ceea ce privește sănătatea clienților și modul în care ei ne privesc pe noi ca profesioniști în beauty.

Dar, evident, fără sprijin nu am reuși toate acestea…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35