Despre răsfăț și ceaiuri de la Fares

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute

Știți momentele acelea din zi în care totul parcă o ia razna? Ședințe peste ședințe? Task-uri lăsate pe jumătate pentru că, hei, când să și participi la ședințe, când să muncești? Ei, Vigoare e fix remediul pentru asta: un ceai energizant care funcționează perfect!

Așa cum vă spuneam în prezentare, e fix lucrul de care am nevoie pentru un plus de zvâc la miezul zilei. Reușește asta prin mix-ul inedit de ghimbir și măceșe ce dă ceaiului un gust inedit picant-dulce-acrișor care pur și simplu te revitalizează și te ajută să revii în parametri optimi cât ai zice… „ceai”.

Măceșele sunt recunoscute pentru conținutul lor în vitamina C (un tonic pentru întreg organismul), fiind folosite de către soldații britanici în timpul celui de-al II-lea Război Mondial pentru a substitui citricele. Însă istoria utilizării lor merge mult mai departe și ajunge chiar în vremurile părintelui medicinei, Hippocrates, când acestea erau recunoscute pentru efectul lor antiinflamator. Ceaiul de măceșe înlesnește digestia, potolește setea și are efect de diureză. În plus, ele conțin și acizi grași esențiali pe care omul nu îi poate sintetiza, deci trebuie să îi obțină din alimentație.

Și ghimbirul este extrem de benefic pentru organism fiind recunoscut drept plantă medicinală încă de acum 2500 de ani. Acesta este recunoscut pentru efectele sale antioxidante, antiemetice, antitusive (siropuri de tuse), antivirale, , cardiotonice, imunomodulatoare, antifebrile și așa mai departe.

Pe lângă aceste două ingrediente extrem de benefice și revitalizante, Vigoare mai conține:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35