Bradut artificial de la e-sarbatoare. Magie garantată

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute

Dimineață de Crăciun. Totul e înghețat afară, dar în casă e cald și bine. Încă e liniște, așa că mă bucur de un moment cu mine însămi. Îmi beau cafeaua în sufragerie încă minunându-mă ce brad de Craciun superb am găsit. Înalt cât camera, bogat și veșnic verde. Nici nu aduce cu brazii naturali, mici, cam cheliți pe care îi aveam în copilărie. Ce spun eu, acest bradut artificial e deosebit, nu seamănă nici cu brazii din plastic sau PVC pe care-i știam eu!

Ah, Luana e așa norocoasă! Crăciunul ei e magic. Eu nici nu visam la asemenea brazi de Craciun cum e acesta pe care l-am luat de pe e-sarbatoare.

În curând se va trezi și va începe să caute bucuroasă pe sub brad după cadouri. Și, în vreme ce i-am pus câteva și jos, adevărata surpriză e ascunsă între crengile bradului. Când eram mici, bunica mereu ne pitea printre ramuri câte ceva: o portocală, bănuți de ciocolată, o păpușă din câlți – lucruri mici și insignifiante, dar care nouă ne aduceau multă bucurie. Și ce ne luptam cu crengile și instalația să găsim acel cadou. La final, și eu, și verișoarele mele, eram toate numai ace.

Ah, aceea era fericirea: șase mânuțe dolofane scotocind prind brad, lăudându-se fiecare că ea va fi prima și totul pe acorduri de Hrușcă! Bunica ne privea din prag și râdea cu poftă… cam așa cum o să fac și eu cu Luana, numai să se trezească.

Ușa se deschide și ea pășește încet în cameră. Pășește? Nu plutește. Se freacă la ochișori și apoi se așează pe covor. Privește uimită bradul cu luminițe multicolore și râde gingaș. Nu face nimic altceva decât să chicotească.

– Lu, mami, ai cadouri!

– Mai încolo, mami!

De când am luat bradul, îl tot privește fascinată. Se pare că nici cadourile nu o scot din transă. Și câte explicații a trebuit să îi dau pentru a o convinge că un brad artificial e o alegere mult mai bună!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35