cosmetice naturale Noah

Răsfață-ți părul cu cosmetice naturale Noah BioCart

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 4 minute

Îngrijirea părului cu cosmetice naturale Noah

BioCart oferă cosmetice naturale pentru îngrijirea părului, tenului, pielii. Sunt atrasă de brandurile noi și îmi doresc să le încerc pe toate. Pentru părul meu, sunt mereu în căutare de produse bune. El are nevoie de îngrijire, dar și de tratamente pentru regenerare și protejare. Firul de păr este supus la mulți factori care îl pot distruge, în timp. Iată de ce e bine să-i acordăm atenția necesară din timp.

De ceva timp, testez cinci produse cosmetice naturale Noah. Am ales produse care să alcătuiască o rutină de îngrijire, dar și produse cu efect pe termen lung.

Răsfățul părului meu cu 5 cosmetice naturale Noah

Îngrijirea trebuie să fie la ordinea zilei și să cuprindă produsele potrivite. Verific bine înainte un produs înainte de a intra în rutina mea. Chiar dacă mă tentează unele produse, și constat că nu mi se potrivesc, renunț cu părere de rău.

E important să cunoaștem nevoile părului și să-i oferim îngrijire și tratament, la momentul potrivit. Doar astfel ne vom putea bucura de un păr frumos, sănătos și îngrijit!

 • șampon pentru păr gras

Șampoanele pe bază de citrice mi se potrivesc tare bine. Așa că, am ales șampon natural volumizant cu citrice pentru păr fin și gras. Are o textură lejeră, e nevoie de puțin produs pentru a obține spuma necesară spălării părului. Eu repet operațiunea de două ori. Prima dată, folosesc mai puțin produs. A doua oară, folosesc o cantitate mai mare și las spuma să acționeze câteva minute. Limpezesc cu multă apă!

 • balsam nutritiv și hidratant

Balsamul nu îmi lipsește din rutina de îngrijire a părului. De la Noah, am ales balsam natural nutritiv și hidratant cu mango. Îl aplic după o limpezire generoasă a părului. Dacă am avut bucle, părul aranjat și tapat, multe produse de stilizare în păr, aplic o cantitate mai mare. Mă ajută să-mi descâlcesc părul fără a rupe prea multe fire de păr.

 • mască de păr de tip tratament cu acid hialuronic

Am încercat să aduc și în rutina de îngrijire a părului, produse cu acid hialuronic. Iată de ce nu putea să-mi lipsească masca tratament pentru păr cu acid hialuronic pentru regenerare. Consider că măștile de păr nu trebuie să ne lipsească. Eu folosesc câteva în paralel, în funcția de starea părului. După vopsire, folosesc o mască pentru protejarea culorii. Toamna, îmi place să îmi îngrijesc mai mult părul, mai ales după expunerea prelungită la soare. Masca de la Noah pentru regenerarea părului cu acid hialuronic cred că îi va reda firului de păr rezistența mult dorită.

 • spray protecție termică

Sper din suflet că acest produs nu lipsește niciunei fete/femei. E necesar să folosim spray protecție termică cu Provitamina B5. Înainte foloseam o cremă pentru protecție termică. De data aceasta, am optat pentru un spray natural. Îl aplic pe părul curat, uscat puțin în prosop, înainte de uscarea cu foehnul. Eu pulverizez pe toată lungimea firului de păr. Vă recomand să-l folosiți și dacă nu utilizați placa sau ondulatorul de păr. Chiar și uscătorul de păr, în timp, poate efecta părul.

 • ser pentru regenerare cu acid hialuronic

Primăvara și toamnă, îmi răsfăț părul cu seruri pentru regenerare. Noah m-a tentat cu un ser de păr cu acid hialuronic pentru regenerare. Părul lung e mult mai sensibil și predispus la rupere. Fac tot ce pot pentru regenerarea lui și pentru a deveni mai rezistent. Acest ser de păr este cu efect regenerant, dar și de umplere a părului datorită minunatului acid hialuronic. Îl voi folosi cu regularitate și știu că rezultatele vor apărea în timp.

Aceste produse naturale de îngrijire a părului m-au surprins plăcut de la prima folosire. Produsele au un miros discret, ambalajele sunt practice, ușor de folosit. Produsele cosmetice sunt realizate din ingrediente active naturale și nu sunt testate pe animale.

Tu ce produse folosești pentru îngrijirea și răsfățul părului tău? Ți-ar plăcea să încerci acest produse cosmetice naturale Noah?

 • Click to share on Facebook (Opens in new window)
 • Click to share on Google+ (Opens in new window)
 • Click to share on Twitter (Opens in new window)
 • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
 • Click to email this to a friend (Opens in new window)
 • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35