fb-share-icon

Pe BeKid.ro găsim și haine și încălțăminte copii, cu licență

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 4 minute

BeKid.ro este un site destul de cunoscut în rândul mămicilor. Nu prea există grup de mămici pe Facebook în care să nu vezi discuții despre jucăriile de pe BeKid.ro, din când în când. De asemenea, și din discuțiile offline, cu diferiți cunoscuți, am observat că multă lume cumpără jucării de pe acest site. Așadar, curioasă din fire cum știți deja că sunt, am intrat și eu să văd ce jucării au în portofoliu și la ce prețuri. Surpriza mi-a fost mare când am văzut că au și haine și încălțăminte copii, cu licență.

Mi-a plăcut mult acest lucru. Mie îmi place să comand de pe site-uri care vând lucruri diferite și pot să cumpăr tot ceea ce am nevoie dintr-un singur loc. Plătesc un singur transport sau, dacă suma este suficient de mare, nu plătesc deloc.

Haine și încălțăminte copii, cu licență – bucuria celor mici

Deși Albert e încă micuț, am observat că se bucură foarte mult atunci când îl îmbrac cu ceva nou, colorat și cu diferite imprimeuri. Am avut surpriza să observ că în ultima perioadă e și mai fericit atunci când pe căciulița lui sau pe vreun tricou a recunoscut câte un personaj din desenele animate pe care le mai urmărește uneori la televizor.

La vederea lui Micky Mouse i se așterne un zâmbet tare simpatic pe fățucă și încearcă să îmi explice pe limba lui că e chiț chiț pe care îl știe el. Nici Spiderman nu îi este indiferent. Îl cunoaște bine. Deși nu prea se uită la desenele animate cu Spidermen, fiind pentru copilași mai mari, are niște prieteni puțini mai mari ca el, care sunt fani și atunci când mergem la ei este servit din cană și farfurie cu Spiderman. Îl vede și pe hăinuțele lor, pe pături și alte lucruri care pot fi personalizate.

Așadar, mi-am propus să îi iau și lui mai multe lucruri cu licență, dacă este suficient de mare să se bucure de ele și să le aprecieze. Mai jos, vă voi arăta două piese cu licență, care mi-au atras atenția pe BeKid.ro.

Ce mi-a atras atenția pe BeKid.ro

Acest set de iarnă, format din căciulă și mănuși este perfect pentru anotimpul ce ne bate la ușă. Are o culoare frumoasă, iar imprimeul este vesel. Sunt sigură că dacă ar vedea căciula i-ar plăcea și nu ar mai arunca-o din cap, așa cum obișnuiește să facă acum. Fulger McQueen este foarte apreciat de copii, fiind vedeta din desenele animate Cars. Sincer, îmi place și mie de el. Cum să nu le placă copiilor? Setul este acum la reducere. Dacă vă tentează și pe voi, da-ți click pe imaginea de mai sus.

Al doilea produs pe care mi-aș dori să îl comand pentru Albert, este această umbrelă cu Spiderman. În ultima perioadă, la noi a plouat foarte mult. Atunci când Maia pleca spre școală, trebuia să îi dau o umbrelă, bineînțeles. De aici întreg show-ul începea. Albert voia să se joace el cu umbrela și chiar dacă îi dădeam alta nu îi trebuia. O voia pe a Maiei, care e de asemenea imprimată cu ceva personaje, care îmi scapă acum. Nici ea nu voia să plece cu altă umbrelă, dar nici el să-i dea drumul. M-am descurcat, bineînțeles, de fiecare dată, cu mai multă sau mai puțină grație, în funcție de fiecare dimineață 🙂 .

Dar, mi-am propus să îi iau și lui o umbrelă, poate se termină spectacolul. Deși sunt sigură că tot pe a ei o va dori, poate pleacă ea la școală cu a lui, fiind tot mică și potrivită pentru copii. Aceasta pare perfectă!

Mai rămâne să mă hotărăsc ce încălțăminte să îi iau și pot plasa comanda. Voi știați de acest site? Cumpărați haine și încălțăminte copii, cu licență de pe BeKid?

Please follow and like us:
Tweet
fb-share-icon

Partajează asta:

 • Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide în fereastră nouă)
 • Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide în fereastră nouă)
 • Clic pentru a trimite prin email unui prieten(Se deschide în fereastră nouă)
 • Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide în fereastră nouă)

Similare

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35