Cum mi s-a schimbat lumea? De la Excel la baby monitor și celule stem din placentă

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute

Dragul meu,

Când îți scriu aceste rânduri tu ești mic-mic cât o lămâie. S-au făcut deja 13 săptămâni de când suntem împreună și aproape 4 de când două liniuțe roșii mi-au dat lumea peste cap.

Nu mă înțelege greșit, m-am bucurat tare mult când le-am văzut. Cum mă știi, probabil, m-a bușit plânsul imediat. Plângeam și zâmbeam, căci lacrimile mele erau de bucurie. Nu lăsam testul din mână și mă tot uitam, liniile erau acolo, firave, dar erau dovada clară a existenței tale. După multe încercări și păreri contradictorii ale medicilor, iată se întâmpla: tu, micuțul meu pui de om, ai apărut!

Zilele următoare parcă pluteam pe un norișor, iar tati… tati nu-și mai încăpea nici el în piele de bucurie. Și cum să nu fim fericiți când visul nostru cel mai mare se împlinea? Apoi, pe la finalul acelei săptămâni am mers să te și vedem. Erai un un punct și mai mic, dar pulsai viață.

Acela a fost momentul când am coborât cu picioarele pe pământ și am realizat că, pe lângă bucurie, aveam și o mare responsabilitate. Vezi tu, până atunci, deși visam să vii pe lume cândva, lumea noastră însemna un lung șir de ședințe, analize peste analize, rapoarte la care se adăugau treburi casnice, rate și altele. Dar, trebuia să schimbăm asta!

În primul rând, trebuia să-ți asigurăm toate cele necesare pentru venirea pe lume. Așa că ne-am dotat din timp cu unele lucruri precum: geanta de spital, sterilizator, hăinuțe și chiar și un baby monitor. Însă acestea sunt lucruri de moment. Pe noi ne preocupa cel mai mult viitorul tău pentru că, dragul meu, tu meriți ce e mai bun pe lume!

Acum că ești un pic mai mare și înțelegi unele lucruri, vreau să-ți povestesc care sunt cele 5 lucruri pe care le-am făcut așteptându-ți nașterea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35