Concurs Editura Litera: „Maratonul de lectură”

Concurs Editura Litera: „Maratonul de lectură”

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute
14Octombrie, 2020
Marime font 16+

Între 14-18 octombrie, Editura Litera dă drumul campaniei „Maratonul de lectură” care va cuprinde numeroase reduceri, dar și un concurs pe blog ce are ca premii 5 kituri de cititor de cursă lungă.

Mai întâi despre reduceri: pe lângă reducerile de 70% la cărțile de pe www.litera.ro, fiecare comandă de minim 99 de lei beneficiază de transport gratuit și, în plus, și o carte cadou în fiecare zi, după cum urmează: Moarte pe Nil, de Agatha Christie (14 octombrie), Un cântec pentru tine, de Sarah Dessen (15 octombrie), Rețeaua Alice, de Kate Quinn (16 octombrie), Mica enciclopedie Likke. În căutarea celor mai fericiți oameni din lume, de Meik Wiking (17 octombrie), De ce eu, de ce asa, de ce acum?, de Robin Norwood (18 octombrie).

În ce privește concursul, după cum spuneam avem 5 kituri de cititor de cursă lungă, care constau din: un tricou de cititor de cursă lungă, un tote-bag „Maratonul de lectură” și două cărți cadou: Gândește ca un călugăr, de Jay Shetty, și Un cartier select, de Therese Anne Fowler.

Pentru a participa la concurs, trebuie doar să răspundeți la întrebarea: ce carte de cursă lungă ai recomanda altor cititori la un Maraton de lectură?

Aștept comentariile voastre de azi, 14 octombrie, până duminică, 18 octombrie 2020 (inclusiv). Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați printr-un mail (e bine să verificați și în Spam) și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă, luni, 19 octombrie 2020.

Premiile vor fi expediate de Editura Litera la adrese de pe teritoriul României.

Multă baftă!

  • Tweet

Etichete:

Maratonul de lecturăconcursEditura Litera


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35