castigator_voucher_Litera.jpg

Concurs: câștigă un voucher cadou de 500 de lei de la Editura Litera [încheiat]

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute
23Septembrie, 2020
Marime font 16+

În perioada 23-27 septembrie 2020 Editura Litera sărbătorește 50.000.000 de cărți Litera în casele românilor cu super reduceri și cadouri. Pe www.litera.ro puteți găsi până la 90% reducere la peste 2500 de titluri, iar fiecare comandă va primi cadou bestsellerul Respirație în doi, de Nicholas Sparks. De asemenea, pentru a marca cum se cuvine această aniversare, am organizat împreună cu Editura Litera un concurs pe blog ce are ca premiu un voucher de 500 de lei cu care vă puteți cumpăra cărți de pe site-ul Litera până la finalul anului.

Ca de obicei, pentru a participa la concurs, trebuie doar să răspundeți la o întrebare: ce carte abia aștepți să-ți cumperi de pe site-ul Litera cu acest voucher? (evident, pot fi și mai multe titluri dacă simțiți nevoia)

Aștept comentariile voastre de azi, 23 septembrie 2020, până duminică, 27 septembrie (inclusiv). Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un mail (e bine să verificați și în Spam) și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă, luni, 28 septembrie 2020.

Premiul va fi expediat de Editura Litera la o adresă de pe teritoriul României.

Multă baftă!

UPDATE: Câștigătoarea concursului organizat împreună cu Editura Litera este Mirela Popescu. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru comentarii!

  • Tweet

Etichete:

Editura Literaconcurs


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35