castigator_concurs_anansi.jpg

Concurs Anansi: „Jurnalul unui librar”, de Shaun Bythell [încheiat]

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 2 minute
28Septembrie, 2020
Marime font 16+

De curând, Editura Pandora M a anunțat lansarea unei noi colecții de literatură universală, „ANANSI. World Fiction”. Primele 6 cărți ale colecției au apărut deja și de săptămâna asta vor fi în librăriile din toată țara: Viața mincinoasă a adulților, de Elena Ferrante; Dora și Minotaurul. Viața mea cu Picasso, de Slavenka Drakulić; Autobiografia, de José Luís Peixoto;Bine ai venit în America!, de Linda Boström Knausgård;Jurnalul unui librar, de Shaun Bythell;Nu voi mai vedea lumea niciodată. Memoriile unui scriitor întemnițat, de Ahmet Altan.

Împreună cu Editura Pandora M am organizat un concurs ce are ca premiu unul dintre aceste volume, și anume, Jurnalul unui librar, de Shaun Bythell (o carte despre cărți, cititori, librării, viitorul și trecutul cărților și, mai ales, plină de umor), și un kit promo Anansi format dintr-o agendă, un creion și un tote-bag cu însemnele noii colecții.

Pentru a participa la concurs, trebuie doar să răspundeți la o întrebare: ce carte, dintre cele 6 apărute, sau chiar dintre toate cele anunțate pentru toamna asta, din colecția ANANSI abia aștepți să citești?

Aștept comentariile voastre de azi, 28 septembrie 2020, până duminică, 4 octombrie (inclusiv). Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un mail (e bine să verificați și în Spam) și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă, luni, 5 octombrie 2020.

Premiul va fi expediat de Editura Pandora M la o adresă de pe teritoriul României.

Multă baftă!

UPDATE: Câștigătorul concursului organizat împreună cu ANANSI. World Fiction este Bogdan. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru comentarii!

  • Tweet

Etichete:

lumea editorialălibrărielibrarliteratură contemporanăANANSIjurnalumor


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35