Casa viselor 2.0 gata în 5 pași cu ajutorul unui secret VIP

Distribuie dacă îți place!
Timp necesar pentru lectura acestui articol: 3 minute

Așa că nu am stat mult pe gânduri, acest grup era fix ceea ce ne trebuia nouă. Am intrat pe site, am apăsat pe „Vreau grup” și în secunda doi am fost contactați de Cristina:

– Bună ziua, numele meu este Cristina și voi fi consultant în cadrul grupului VIP Vindem-Ieftin dedicat nevoii dumneavoastră de construcție!

– Bună ziua, eu sunt Diana! Încântată de cunoștință!

– Pentru început, Diana, îmi poți spune mai multe despre planurile tale de construcție?

– Sigur! Eu și soțul meu am decis că e timpul să ne mutăm de la apartament la casă. Ne dorim mai mult spațiu și ceva mai multă liniște. Am găsit locul ideal pentru construcție, avem și o echipă bună de constructori, dar avem nevoie de ajutorul vostru pentru materiale.

– Sigur, cu mare drag! Aveți o listă de produse?

– Da, pentru început lucrurile de bază: beton, șipci, ferestre, lemn compozit WPC. Avem o listă destul de lungă!

– OK, uite cum facem: eu o să creez grupul de WhatsApp în care voi introduce și câțiva colegi de-ai mei care ne vor ajuta să găsim mai rapid produsele pe care le căutați… și, evident, la prețuri mai accesibile. În plus, puteți adăuga în grup pe cineva din echipa voastră de construcție, persoana care se ocupă de decorațiuni. Așa vom putea ține legătura în timp real cu persoanele care se ocupă de lucrare și va fi mai puțină bătaie de cap pentru dumneavoastră.

– Super! Mulțumim mult!

– Cu mare drag! Vă mai pot ajuta cu ceva?

– De fapt, am avea nevoie de o recomandare! Vezi, nu reușim să ne decidem cu privire la modul în care vom izola casa… Ce ne-ați recomanda?

– Eu vă recomand să mergeți pe varianta termosistem din polistiren Dalmatina. Este un polistiren ignifugat, cu o bună stabilitate a formei și a dimensiunii, rezistent la trecerea timpului și nu are în compoziție hidrocarburi nocive sau formaldehidă.

– Pare o alegere bună!

– Chiar este!

– OK, o să-l trec pe listă!

– Sigur! Vă mai pot ajuta cu ceva?

– Nu, pentru moment este tot! O să definitivăm lista și v-o trimitem pe grup! Mulțumim!

– Și eu vă mulțumesc! O zi bună și pe curând!

– Pe curând! O zi bună!

Nu a trecut mult timp de când am trimis lista Cristinei și colegilor pe care i-a adăugat în grupul VIP că am și primit răspunsul lor mai mult decât îmbucurător pentru noi:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/uniuneasc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/uniuneascriitori/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35